Maak kennis met onze nieuwe Sales Manager: Sander Westhof

Sinds 4 januari is Sander werkzaam bij ons in de functie van Sales Manager. Wij hebben hem uiteraard al leren kennen, maar via deze weg willen wij hem ook graag aan u voor stellen.

 

Wie is Sander Westhof?

Ik ben 45 jaar en geboren en getogen in Hilversum. In 2004 ben ik getrouwd met Bianca en wij wonen met onze kinderen, Kim (14) en Lars (12) in Amersfoort.

In de tijd dat ik niet aan het werk ben, doe ik van alles. En nu ik er zo over nadenk, is het best veel.

Hoewel het in deze tijd wat lastig is om te rijden, ben ik samen met andere inwoners en bedrijven in de wijk in 2017 begonnen met de stichting WijkMobiel. Doel van deze stichting is om eenzaamheid bij ouderen te verminderen. Met kleine autootjes rijden we voor mindervalide mensen en ouderen kleine stukjes van A naar B, zodat deze groepen sociale contacten kunnen opdoen.

Verder ben ik samen met een andere vader coach van het voetbalteam van mijn zoon Lars, VV Hoogland. Ook fiets en sleutel ik graag op en aan mijn MTB en racefiets en drink ik graag een biertje in de buurtkroeg. Ik ga graag naar een festival en hang ik zo nu en dan graag op de bank om bijvoorbeeld naar wielrennen of veldrijden te kijken.

Wat ik ook lekker vind is wanneer er niks op de planning staat!

Als ik interesses visueel zou moeten weergeven, zou onderstaande afbeelding een goede indruk geven.

Maak kennis met onze nieuwe Sales Manager: Sander Westhof 1

Waar kom je ’s morgens voor uit je bed?

Opstaan ​​is niet altijd gemakkelijk omdat ik slapen 1 van de fijnste bezigheden vind die er bestaan. Maar als ik dan toch uit mijn bed moet dan zijn het heel veel verschillende dingen waar ik naar uit kijk wanneer ik wakker word, maar samenvattend:

In contact zijn met andere mensen en een rol van betekenis spelen voor hen.

 

Waar leef je voor?

Gezin, vrienden, met het gezin op vakantie met de klapkar en mooie herinneringen maken.

Wat techniek voor mij kan verbeteren, leuker en veiliger maken.

 

Wat geeft je energie?

Voorjaarszon, fietsen en de manier hoe kinderen de wereld zien.

De impact die WijkMobiel voor ouderen maakt. We zetten ons in om eenzaamheid en mobiliteitsproblemen te verminderen bij deze groep in Amersfoort.

Verder geeft een fijne relatie met klanten mij veel energie!

 

Hoe heb je de eerste maanden bij BBA ervaren?

Ik voel mij welkom en ik vind dat ik bij een fijne club ben beland. In de eerste 2 maanden heb ik de volwaardige REOB: Opleiding Onderhoudsdeskundige blusmiddelen gevolgd, die al onze BBA monteurs ook gevolgd hebben. Hier werd mij al vrij snel duidelijk dat het onderhoud van brandblussers veel meer inhoudt dan simpelweg een stickertje plakken. Ook heb ik de gespecialiseerde opleiding voor noodverlichtingsmonteurs gevolgd om een ​​beeld te krijgen van deze tak van sport. Ik zou wel veel meer contact met klanten van BBA willen hebben, maar sinds maart 2020 werkt dit nu eenmaal anders.

 

Wat kan je voor klanten (en prospects) van BBA betekenen?

Naast de dingen die moeten volgens wet- en regelgeving, zijn er zaken die in iedere situatie uniek zijn. Ik zie ik het als een persoonlijke kracht dat ik daar op kan anticiperen en op een eigen, soms wat onverwachtse of gekke manier, invulling aan kan geven tijdens gesprekken.

Naast het geven van advies op het gebied van brandveiligheid kan ik mbt veiligheid vanuit mijn werkverleden en opleiding TBV ook meedenken over inbraakbeveiliging en de te treffen organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen volgens alle beveiligingsklassen (1 t / m 4).

Verder breng ik een berg enthousiasme mee.

 

Wat is je strategie?

Mijn persoonlijke sausje over de BBA filosofie gooien zoals te lezen is hierboven. Dit houdt in dat ik in de regio’s die ik goed ken: Amsterdam, Almere, Amersfoort en wat er tussen ligt (’t Gooi) organisaties adviseer op het gebied van brandveiligheid en waar wenselijk dus meer…

De strategie die ik hanteer om de doelen van BBA te bereiken is voor mij al jaren dezelfde en de reden waarom ik überhaupt toen ik een jaar of 19 was voor het verkoop vak heb gekozen. Dit was simpel omdat ik het leuk vind om veel verschillende mensen te leren kennen en hier iets voor te willen ontwikkelen, mijzelf inclusief.

Of het nu gaat om een ​​advies over marketing en communicatie, een beschuit in het schap van een supermarkt of advies over brandbeveiliging, het begint bij mij altijd bij: “Waar kan ik u mee helpen?”

Ik kijk uit naar de toekomst!

Dus: waar kan ik u mee helpen?

Geschreven door Wim van Saane
Site manager