BBA, al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van brandbeveiliging

Hoi, Mijn naam is Sander Westhof, ik ben sinds begin januari werkzaam bij BBA in Heerhugowaard. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om mijn nieuwe werkgever aan je voor te stellen.

 

Een stukje historie van BBA

12 maart 1993 zijn de ondernemende broers Damen begonnen met Brandbeveiliging Alkmaar met als doel om de stad en regio Alkmaar veiliger te maken. Met het idee dat veiligheid bij de mensen zelf begint, moet je de mensen en hun leefomgeving ook kennen zodat je weet wat er speelt, weet wat de risico’s kunnen zijn en zo de mensen het beste kan helpen om zichzelf en anderen te redden wanneer de hulpdiensten er nog niet zijn. De kennis van brand, de mensen in de regio en kennis over brandveiligheid hebben de broers overgedragen aan heel veel andere mensen. Op deze manier hebben zij de zelfredzaamheid van mensen en daarmee de veiligheid in de regio Alkmaar verbeterd. 

 

BBA, vandaag de dag

Ruim 25 jaar later is de filosofie van de broers nog steeds de kern waaruit de mensen van BBA brandbeveiliging denken en handelen en is het buiten de regio Noord-Holland Noord ook succesvol gebleken in Amsterdam-Amstelland, Gooi en Vechtstreek, Flevoland en Utrecht.

BBA een begrip op het gebied van brandbeveiliging 1

Het volledige producten- en diensten aanbod en personeelsbeleid van BBA is erop gericht om ervoor te zorgen dat mensen zelfredzaam kunnen zijn. Onze onderhoudsdeskundigen werken en wonen in hun eigen regio, veel personeel werkt bij de vrijwillige brandweer, er werken nog steeds BBA’ers vanaf het prille begin en werken mensen met kennis van de lokale – en regionale samenleving die zijn hebben opgedaan door hun werkverleden.

BBA, al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van brandbeveiliging

 

Ons producten- en dienstenpakket omvat onder andere, maar beperkt zich niet tot:

 

BBA brandbeveiliging is een onderdeel van de SK FireSafety Group. Een groep internationale bedrijven met verschillende expertise en kennis die wij weer met jou kunnen delen zodat de directe leefomgeving nog veiliger wordt.

Onze blog / nieuws pagina’s willen wij gebruiken om de kennis die wij hebben met jou te delen. Ook zal ik binnenkort wat meer over mijzelf vertellen. Houdt deze site dus in de gaten! Heb je tips, vragen of opmerkingen dan horen wij dit natuurlijk graag!

Groet Sander

Geschreven door Sander Westhof
Sales manager