Gebundelde krachten voor SK Systems

Per 1 januari 2013 zijn de Systems afdelingen van Hugen, BBA en De Vries kun krachten gaan bundelen. De aanwezigheid in hun regio’s blijft geborgd door (service)technici, projectleiders en zo meer. Onze vestigingslocaties zijn: Zevenaar, Best, Heerhugowaard en Nuth. De centrale back-office zal in Best (bij Eindhoven) worden gesitueerd. Klanten kunnen gewoon het voor hen vertrouwde telefoonnummer blijven bellen. Daarnaast is er een centraal 088 nummer geopend zodat de bereikbaarheid zowel tijdens dag, nacht en weekenden nog beter geborgd is: 088-0550 750. Via e-mail bereikt u ons op regiobedrijven@skfiresafetygroup.com.

Onder de nieuwe verzamelnaam zullen de SK Regiobedrijven het gehele SK Systems portfolio onder de aandacht van klanten en relaties brengen. De SK Regiobedrijven zullen zich focussen op detectie- en ontruimingsinstallaties en kleine blusgassystemen.

De SK Regiobedrijven vormen een zeer professioneel team met meer dan 20 medewerkers. Allen specialisten op gebied van brandveiligheid.

Met deze stap is de verdere groei en uitbouw van het middensegment voor brandveiligheidsinstallaties geborgd in geheel Nederland. Efficiënt met 1 centrale back-office in Best en op operationeel niveau landelijk dekkend vanuit Zevenaar, Best, Heerhugowaard en Nuth. Veel belangrijker is nog dat de klanten en relaties kunnen terugvallen op veel expertise en een flexibele, betrouwbare organisatie.

De totale Business Unit Systems van SK FireSafety Group in de Benelux bestaat uit meer dan 200 medewerkers en zijn gespecialiseerd in: Detectie, Ontruiming, Gasblussing, Sprinkler, Watermist en Zuurstofreductie. Een brandbeveiligingsspecialist van formaat die u kan adviseren op elk niveau in elk marktsegment en altijd in uw buurt.