20 jaar BBA

1 april 1993 is het alweer 20 jaar geleden dat BBA werd opgericht als BrandBeveiliging Alkmaar. Begonnen als VOF in Alkmaar en omstreken, nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 30 werknemers, twee vestigingen en als werkgebied heel Nederland. Door deze landelijke aanpak met een regionaal karakter te combineren, zijn we het aanspreekpunt gebleven waar menig relatie van BBA zo van gecharmeerd is. Kennis van zaken en no nonsense.

Sinds het begin is BBA actief op zowel de zakelijke, als de particuliere markt op het gebied van brandbeveiliging. Niet voor niets werd het motto “Voor alle veiligheid” in het leven geroepen én gehouden.

Door de jaren heen heeft BBA bewezen een solide partner te zijn voor zowel kleine als grote bedrijven, alsmede voor gemeente- en overheidsinstellingen. We hebben daardoor vele uiteenlopende projecten opgeleverd die ons kennis en ervaring gaven die we inzetten bij volgende opdrachtgevers.

Ons assortiment is uiteraard met ons meegegroeid en we zijn dan ook in het bijzonder trots op onze eigen Private Label Brandblussers. Door ons aan te sluiten bij de SK FireSafety Group twee jaar terug, hebben we onze mogelijkheden voor het leveren van specialismen uitgebreid. In onze aanpak zijn we echter nog steeds hetzelfde BBA. En hoewel we achter het nieuwe motto “We know fire. We know safety. We know you.” staan, blijven we altijd in de buurt voor alle veiligheid.

 

Het jubileumjaar 2013 wordt feestelijk gevierd met alle personeelsleden. We hopen u voor de komende 20 jaar ook weer van dienst te mogen zijn.